Over mij

Naast portretfotograaf ben ik bezig met mixed media art, film en het maken van eigen muziek voor mijn filmproducties. Een samenvatting van wat ik gemaakt heb en waar ik momenteel mee bezig ben tref je op deze website. 

Trouwreportages zijn niet een van de hoofdpeilers, maar doe het soms wel. Neem vrijblijvend met mij contact op om deze dag door te nemen. Voor 2022 zal het filmen van een trouwreportage de meeste focus op gaan liggen.

Voor een rouwreportage geldt eigenlijk het zelfde: het is niet dagelijks werk en je treft op deze website er ook geen portfolio van. Meer uitleg en info tref je wel op de speciale pagina.

 

Het maken van pure portretfoto’s is mijn passie. Maar ook een rouwreportage of een huwelijk (foto) of (film) behoort tot de mogelijkheden.

Of het nu gaat om portretfoto’s voor je persoonlijke social media profielen (Een goede voorbereiding is het halve werk.) of je website /bedrijfspagina. In mijn studio als ook op lokatie kan ik met mijn mobiele studio overal aan het werk.

Film is soms krachtiger dan een goede foto. Zeker op social media. Zelf al eens gedacht aan het maken van Instagram Stories? Of een korte promo van jezelf of van je bedrijf? Graag bespreek ik de mogelijkheden om dit op film vast te leggen.

Anna Wintour - Vincent Schiphorst